Nærbyen 24/7 er Trondheims første co-living-konsept

Du har sikkert hørt om co-working, hvor freelancere og små virksomheter samler seg i kontorfelleskap med faste eller fleksible arbeidsplasser, og deler på møterom, printer og andre fasiliteter. Co-working har tatt arbeidslivet med storm, siden det er en utmerket mulighet til å dele kostnader, og samtidig ha sin egen arbeidsplass.

Men hva om du kunne få fordelene fra co-working overført til eget hjem og fritid? I stedet for pult og kontorplass kan du i Nærbyen 24/7 leie en komplett og kompakt leilighet med eget bad og kjøkken. Inkludert i husleia har du mange felles fasiliteter, som tilgang til storkjøkken, spisestue og sosiale soner med god plass til venneflokken.

Vi har vært i flere storbyer i Europa for å hente inspirasjon til Nærbyen 24/7, og er stolte av å være først ute med å introdusere co-living i Trondheim. Nå bygger vi 157 splitter nye, kompakte og komplette leiligheter på Sorgenfri med et tilbud byen ikke har sett maken til.

Det du trenger, når du trenger det
Co-living-leilighetene er kompakte, men innholdsrike. Det er med andre ord lite å holde styr på, men desto mer å glede seg over. I Nærbyen 24/7 har du både eget bad, kjøkken og fransk balkong. Og hvis du tenker etter – hvor ofte har du egentlig behov for mer?

Ikke betal leie for mer enn du bruker
Hvor ofte dekker du på med middag til 12? Hvor ofte får du samlet hele venneflokken i en hektisk hverdag? Trenger du å lagre fullt hjemmegym-utstyr, når du ærlig talt er en hobbymosjonist med større ambisjoner enn gjennomføringsevne? I Nærbyen 24/7 kan du blant annet servere middag til mange, arrangere spillkvelder og trene, men du trenger ikke gjøre det i din egen leilighet. Felles-arealene er kule og arkitekt-tegnet, mulighetene er mange. 

Co-living passer for deg som

  • Liker å være først ute med å teste nye ting.
  • Vil bo alene, men liker å stifte nye bekjentskaper. Du setter stor pris på felleskapet, men nyter også alenetid.
  • Ikke har behov for å bo stort, men vil ha mulighet til å feire bursdag eller andre happenings uten å sprenge kapasitet på kjøkken og sitteplasser.
  • Er sosial og liker å være der det skjer.
  • Har en travel og aktiv livsstil og ønsker å bo sentralt med tilbud i nærheten, slik at du rekker alt du skal.
  • Co-living er perfekt for deg som ønsker å utvide nettverket ditt. Du er kanskje på jobb-søk, ferdig som student, i startfasen på ditt eget selskap, nyankommet til byen eller rett og slett klar for noe helt nytt.

Bo, jobb, lev
I Nærbyen 24/7 kan du bo bekymringsløst, jobbe i inspirerende omgivelser og leve livet slik du ønsker, uten alle forpliktelser som følger med en bolig du eier selv. Inkludert i husleia i får du blant annet stort kjøkken, filmrom, utendørs treningspark og sosiale utearealer med grill. Livet i Nærbyen 24/7 er lett å like og spennende å utforske.

Neste

Følg oss på Facebook