Det nærmer seg innflytting…

Vi har samlet litt informasjon til deg som er fremtidig leietaker på Nærbyen 24/7.

INNFLYTTINGSDATO

Gi oss beskjed på forhånd om når du kommer. Vi er tilgjengelige for å ta imot nye leietakere mandag til fredag 8-16 på driftskontoret på Nærbyen 24/7 (se kart på siste side).

Dersom du ønsker å flytte inn på en annen dato enn den som er satt som kontraktstart så ber vi om tilbakemelding om dette senest en uke før ankomst.

Dersom din innflyttingsdato faller på en helgedag eller helligdag så ønsker vi å gi ut nøkler fredagen før helg om mulig. Dette forutsetter selvsagt at tidligere leietaker har overlevert bolig.

UTLEVERING NØKLER (se kart nederst)

Nøkler hentes i administrasjonen som ligger mellom Sorgenfriveien 30 og 32.

Arbeidstid for våre ansatte er 08:00 – 16:00. Vi har ingen bemannet resepsjon hver dag på Nærbyen 24/7, så husk å gjør avtale om utlevering av nøkler. Avtale gjøres med Anniken Nylander på epost: [email protected].

Åpningstider hovedkontor Hornebergvegen 7a
Mandag til fredag: kl. 08:00 – 16:00
Lørdag og søndag: stengt

PARKERING VED INNFLYTTING

Det er ikke tillatt å parkere langs Sorgenfriveien. Dette gjelder også for leietakere som flytter inn (reguleres av Trondheim Parkering).

Parkering er i parkeringsanlegget med innkjøring på nordenden av Kiwi-bygget. Følg skilting for parkering til Kiwi. Det er gratis parkering i 45 minutter. Deretter koster det 35 kr/timen eller 200kr/døgnet.

Innflytting Sorgenfriveien 30A-E

Vi har traller som kan benyttes til å frakte flyttelasset fra garasjen og inn i leilighetskomplekset. Sett traller tilbake når du er ferdig. Før du kommer deg fra parkeringen og rett inn i Sorgenfriveien 30 må du hente ut nøkkelbrikke. Din nøkkelbrikke benyttes til å åpne døren innerst i parkeringsanlegget (merket «Nærbyen 24/7»).

Innflytting Sorgenfriveien 32A

Vi anbefaler at flyttelasset tas via garasjeanlegget og inn i Sorgenfriveien 30, før det fraktes over tunet og inn i riktig bygg. Det er heis i begge bygg, og flyttelasset kan fraktes mellom etasjer med heisen.

SJEKK AV DIN BOLIG

Når du mottar nøkkelbrikke vil det bli generert en sjekkliste for din bolig. Logg deg på din bruker hos Frost Eiendom (gjerne benytt appen «Frost Bolig»). Du finner da et varsel om en sjekkliste som skal fylles ut innen 14 dager. Dette er helt nye boliger, men det kan likevel være små skader på overflater eller manglende renhold etter byggeprosess. Vi anbefaler derfor alle å fullføre sjekklisten sin.

AVFALL

Tilgang til nedkast for avfall får du ved å bruke nøkkelbrikke merket «TRV». Sortering av avfall gjøres som anvist under.

VELKOMMEN TIL NÆRBYEN 24/7 🙂