Når er det smart å leie?

Svarer du JA på noen av disse spørsmålene kan det være mer lønnsomt å leie, og spesielt i Nærbyen 24/7.

Ser du for deg å bo i leiligheten i mindre enn 5 år?

Selv om du får en viss verdistigning når du eier egen bolig er kostnadene ved kjøp, salg og flytting ofte så store at det likevel ikke vil være lønnsomt om du bare skal bo der i få år. Oppussing og vedlikehold er også utgifter som følger med boligkjøp. I Nærbyen 24/7 er leilighetene splitter nye og vaktmestertjenester inkludert.

Vil du bygge nettverk?

Er du ny i byen og vil teste hvor og hvordan du vil bo? Da er boligleie smart. I Nærbyen 24/7 får du i tillegg store muligheter til å utvide nettverket ditt, da byggene er spekket med sosiale tilbud og aktiviteter.

Bo / Jobb / Lev

Får du litt fnatt av tanken på plenklipping og snømåking?

Å eie egen bolig gir mange voksenpoeng, men medfører også mye ansvar. Leier du bolig i Nærbyen 24/7 kan du heller gjøre mer av det som gjør deg glad og overlate kjedelige plikter til våre vaktmestere.

Mangler du egenkapital?

Å komme seg inn på boligmarkedet kan være tøft, og kreve både solid inntekt og høy egenkapital. I Nærbyen 24/7 kan du ende opp med bedre leilighet, serviceløsninger og utearealer, enn om du må ta til takke med en kjøpt bolig som ikke tilfredsstiller standarden du ønsker. Vi mener nemlig at Nærbyen 24/7 har en standard du ikke finner maken til andre steder.

Trondheims første co-living

Prospekt

Ta en titt på prospektet for å lese mer om leilighetene og fasilitetene du får tilgang til i Nærbyen 24/7. Ta kontakt med oss om du har spørsmål!