Livet i Nærbyen 24/7

Nærbyen 24/7 ligger på Sorgenfri i en spennende bydel i sterk vekst

Livet i Nærbyen 24/7 er lett å like og spennende å utforske.

Co-Living

I Nærbyen 24/7 har du muligheter fra morgen til kveld. Nyt en rolig frokost ved egen fransk balkong, før du rusler ned for en arbeidsøkt i vårt co-workingspace eller hopper på en buss eller sparkesykkel dit du skal. Lag mat på eget kjøkken i leiligheten eller inviter til middag på felleskjøkkenet som er tilgjengelig for leietakerne. Her kan du ha vennegjengen på besøk eller henge med naboene i koselige og trygge omgivelser. Når du er ferdig med dagens jobb eller skole har du mange aktiviteter å velge mellom, og alle finner du like over din egen dørstokk.

Trondheims første co-living-konsept

Felles tilbud og aktiviteter du får tilgang til i Nærbyen 24/7

Co-working, Lobby, Felles-stue, Spillrom (biljard, bordtennis, brettspill), Sykkel-/skiverksted med sykkelvaskekar, Innendørs sykkelparkering, Filmrom, Vaskeri, Fullt utstyrt felles kjøkken (12 personer) med balkong, Utendørs treningspark, Gode sosiale utearealer med griller. Solstoler, Basketkurv. Sjakkbord Alle aktiviteter og tilbud skal være trygge å benytte, og vi følger selvsagt alle gjeldende retningslinjer for smittevern.

Sentral beliggenhet på Sorgenfri

Nabolaget

Nærbyen 24/7 ligger på Sorgenfri i en spennende bydel i sterk vekst. Her har du kort vei til både sentrum, men samtidig mange tilbud i nærområdet. Det er gangavstand til blant annet St. Olavs, NTNU Gløshaugen, Lerkendal og Lager 11. Dagligvarer har du rett utenfor døra hos Kiwi. Og føler du ikke for å lage mat den dagen får du byens beste burger hos Kompis, vegg i vegg.

Reiser du kollektivt er det kun 100 meter til Metrobussholdeplass, med godt busstilbud hele dagen.

Kart over området

157 leiligheter og moderne fellesrom

Last ned prospektet

Ta en titt på prospektet for å lese mer om leilighetene og fasilitetene du får tilgang til i Nærbyen 24/7. Ta kontakt med oss om du har spørsmål!

Hva skjer videre?

  1. Meld din interesse – det er helt uforpliktende
  2. Vi holder deg oppdatert så lenge du ønsker
  3. Ønsker du å leie? Fyller du ut søknadsskjema!
  4. Vi møtes til digital visning og en prat
  5. Tildeling av leilighet og signering av kontrakt

Har du flere spørsmål er det bare å ta kontakt.